Rozprodej výbavy
2 posters
Strana 1 z 1
Rozprodej výbavy
Hoši budu končit se softem, díky crashi té káry se mi teď značně zkomplikovala finanční situace, takže jsem nucený se zbavit věcí, které momentálně nepotřebuji. Pokud by někdo chtěl něco z mojí výstroje tak se ozvěte, počkám vám dva týdny, jinak to všechno hodím na aukro.
Na cenách bychom se určitě domluvili nějak lidově.
Jsem už rozhodnutý, takže piště o věcích a ne o rozmluvách )
Sílu a čest pánové ;-)
Na cenách bychom se určitě domluvili nějak lidově.
Jsem už rozhodnutý, takže piště o věcích a ne o rozmluvách )
Sílu a čest pánové ;-)
Re: Rozprodej výbavy
Tak celkem hezké rozloučení. Končím, jestli něco chcete, tak prodávám.
Navrhuji prosím, zda by jsi mohl trošku upřesnit tvou zprávu. To jako už se k airsoftu nebudeš vracet, takže s tebou nemáme počítat do budoucna na žádné akce, tréninky a podobně?
A pokud to není příliš soukromé, můžeš například trošku rozvést důvod. Sám jsem zvědav, proč tě ztrácíme, nebo jak to je?
Navrhuji prosím, zda by jsi mohl trošku upřesnit tvou zprávu. To jako už se k airsoftu nebudeš vracet, takže s tebou nemáme počítat do budoucna na žádné akce, tréninky a podobně?
A pokud to není příliš soukromé, můžeš například trošku rozvést důvod. Sám jsem zvědav, proč tě ztrácíme, nebo jak to je?
Tak jsem pozdržel úvahy a vše se vyřešilo, díky štědrému nadělování z korejské centrály a 13 + 14 platu se mi podařilo vyřešit nemalé fin problémy po nabourání mého červeného draka
Takže, výbava zůstává, kačaba nažhavená, ale připravená hrát druhou strunu, jak vyjde Guru sa.58 )
Takže hrajemeeeeeee
Takže, výbava zůstává, kačaba nažhavená, ale připravená hrát druhou strunu, jak vyjde Guru sa.58 )
Takže hrajemeeeeeee
No pozdě. Poněvadž bez tebe by to nebylo ono a tvé rozhodnutí jsme nebrali jako unáhlené, tak jsme s airsoftem sekli všichni a teď hrajeme všichni piškvorky.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: