Gore-Tex boty US Belleville
2 posters
Strana 1 z 1
Gore-Tex boty US Belleville
Takže jsem dlouho hledal vhodný kup našich policejních Gore-tex bot, se kterýma mám velmi dobrou zkušenost a nejen já. Bohužel sehnat je někde po známosti za 2.000,- Kč je dnes skoro už nemožné. Nové pak stojí 5.000,- Kč. Dlouho jsem váhal co na ty nohy obout, zvláště pak, když mne čeká náročný qest v Beskydech. Po pár doporučení jsem zvolil tyto boty.
http://www.army-shop.cz/produkty/obuv---ponozky---prislusenstvi/obuv-polni/boty-goretex-orig--us-army/3167.html
Na netu se dají sehnat i levněji, ale osobní zkouška před zakoupením je u takéto věci více než nutnost. BOty na mne působí velmi dobře svým Old military vzhledem. Když jsem si je nasul na nohy s obyč tenkou trekovou ponožkou a společně s jednou z přidaných oteplených vložek, je bota příjemně padnoucí a dostatečně těsná. Na místě je pak absolutní absence ztuhlosti, na jakou jsem zvyklý u obyč nových kanad, když je rozcházím. Teď mne čeká v sobotu první test rozcházení v přírodě a pak 14 dní soustavného nošení po celý den. Hurá do toho a uvidíme.
http://www.army-shop.cz/produkty/obuv---ponozky---prislusenstvi/obuv-polni/boty-goretex-orig--us-army/3167.html
Na netu se dají sehnat i levněji, ale osobní zkouška před zakoupením je u takéto věci více než nutnost. BOty na mne působí velmi dobře svým Old military vzhledem. Když jsem si je nasul na nohy s obyč tenkou trekovou ponožkou a společně s jednou z přidaných oteplených vložek, je bota příjemně padnoucí a dostatečně těsná. Na místě je pak absolutní absence ztuhlosti, na jakou jsem zvyklý u obyč nových kanad, když je rozcházím. Teď mne čeká v sobotu první test rozcházení v přírodě a pak 14 dní soustavného nošení po celý den. Hurá do toho a uvidíme.
Re: Gore-Tex boty US Belleville
pokud sis koupil boty na které maš odkaz, tak vjeřím že s něma budeš spokojeny, pár znamych si tyhle boty taky koupilo a nemohli si je vynachvalit. necham se překvapit jak budou vypadat za pár let.
Já mám pouštni bellevillky gorače, a krom toho že se v nich při celodenni chuzi poti noha a při mirnem dešti hned promoknou to jsou super boty hodně přijemně se v nich chodí, a kvalitou zpracovani si troufám říct že vydrší víc než moje noha.
Já mám pouštni bellevillky gorače, a krom toho že se v nich při celodenni chuzi poti noha a při mirnem dešti hned promoknou to jsou super boty hodně přijemně se v nich chodí, a kvalitou zpracovani si troufám říct že vydrší víc než moje noha.
Murphy- Poèet pøíspìvkù : 39
Re: Gore-Tex boty US Belleville
Tak už jsem musel učinit jedno opatření. Výměna tkaniček. Ty originální jsou na pohled pevné, ale příliš tenké, takže při stahování strašně řežou v ruce a navíc v rychlo upínacím systému se hned uvolní, takže se mi dole blbě stahovaly. Nahradil jsem je klasikou do čských kanad.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: